Καταρτιζόμενοι
Εκπαιδευτές
Τρέχον Εξάμηνο
Πιστοποίηση

 

 

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δ.Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων. Η ιστοσελίδα μας στοχεύει να καταστεί ένας χώρος στον οποίο οι καταρτιζόμενοι και οι εκπαιδευτές θα μπορούν να βρίσκουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για σπουδαστικά θέματα.  Είμαι βέβαιος ότι η περιήγηση μέσα στην ιστοσελίδα μας μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ενημερώνονται για διάφορα θέματα που αφορούν την οργάνωση, τη δομή και τις δραστηριότητές του Δ.Ι.Ε.Κ. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ τους συναδέλφους που εργάστηκαν για τη δημιουργία της ιστοσελίδας και ιδιαίτερα τους συναδέλφους Τρομπούκη Λάμπρο & τον Υποδιευθυντή Μποζιάρη Βασίλειο  που έχουν την επιμέλεια της.

Το εκπαιδευτικό μας έργο και οι προσφερόμενες ειδικότητες είναι ανάλογες των αναγκών της ανταγωνιστικής, εθνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας. Στοχεύουμε στην υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του, με σκοπό την επιτυχή επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του.

Κλείνοντας πρέπει να επισημάνουμε ότι η ανοδική πορεία του Δ.Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της συλλογικής προσπάθειας των εκπαιδευτών, του διοικητικού προσωπικού, των αποσπασμένων εκπαιδευτικών και της Διεύθυνσης του Δ.Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ προσωπικά σας καλωσορίζουμε εκφράζοντας τις πιο θερμές κι αληθινές ευχές για μια χρονιά πετυχημένη, δημιουργική, ευχάριστη γεμάτη υγεία και προκοπή για τον καθένα.

 

Αλεξίου Χ. Μιχαήλ

 

 

 
 
           Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ