Την Τετάρτη 20-6-2018 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστία του Ο.Η.Ε. εκδήλωση για τους πρόσφυγες με συμμετοχή σπουδαστών των τμημάτων "Μαγειρική Τέχνη - Αρχιμάγειρας Chef" του Δ.Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων.

video

 

 

 

Την Τρίτη 22-5-2018 διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο Arsis ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ καταρτιζόμενων του τμήματος  «Προπονητής Αθλημάτων» και προσφύγων που διαμένουν στην πρώην παιδόπολη "Αγία Ελένη Ιωαννίνων".

Φωτογραφία

 

 

Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη στο Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων παραμονές Πάσχα 2018.

video

 

Εκπαιδευτική – πολιτιστική επίσκεψη του Δημοσίου  ΙΕΚ Ιωαννίνων τον Απρίλιο του 2018 στην Αλβανία (Τμήματα Θρησκευτικού τουρισμού και Δημοσιογραφίας)  στην Ελληνική Πρεσβεία των Τιράνων και στην Αρχιεπισκοπή.

video

 

Επίσκεψη του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στις 27-01-2018, συνοδεία του σεβαστού Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μαξιμου.

video

 

Επίσκεψη του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων στο Προξενείο της Κωνσταντινούπολης στις 29-01-2018. Ξενάγηση και ενημέρωση από τον Γενικό Πρόξενο.

video

 

Συμμετοχή των τμημάτων "Μαγειρική Τέχνη - Αρχιμάγειρας Chef" στην ετήσια εκδήλωση της Αστυνομίας στις 21-12-2017.

video

 

Ανάβαση του τμήματος "Συνοδός Βουνού" στην κορυφή του όρους Μιτσικέλι στις 17-12-2017.

Φωτογραφία

 

Συμμετοχή του Δ.Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων στην εκδήλωση της οργάνωσης INTERSOS για τους πρόσφυγες στις 11/12/2017.

video

 

 

Συμμετοχή του Δ.Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων στην έκθεση ζωγραφικής "Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", του Ηλία Κοντοζαμάνη, στα Γ.Α.Κ., παρουσία των Σεβασμιoτάτων Μητροπολιτών Φιλαδέλφειας κ.κ. Μελίτωνος και Ιωαννίνων κ.κ. Μαξίμου.

video

 

 

 Ετήσια εκδήλωση του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας στις  9/6/2017. Εδέσματα από τα τμήματα Γαλακτοκομίας Τυροκομίας και Αρχιμαγείρων και ατελείωτο γλέντι! Πολλά συγχαρητήρια στους άξιους εκπαιδευτές μας και στους Σπουδαστές μας !!!

Φωτογραφία

 

 

Οι σπουδαστές του Τμήματος Δημοσιογραφίας παρακολούθησαν  το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μαΐου 2017, στον ανοιχτό διάλογο πολιτών με τον Επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων της ΕΕ κ. Χρήστο Στυλιανίδη και είχανε την ευκαιρία να μιλήσουνε  με τη δημοσιογράφο κα. Μαρία Χούκλη,

Φωτογραφία

 

Συμμετοχή του ΔΙΕΚ Ιωαννίνων με τα τμήματα "Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής" & "Τεχνικός μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (CHEF)"
στη Μαθητιάδα 2017 στα Ιωάννινα 16 και 17/5/2017

Video με φωτογραφίες

 

 

 

Συμμετοχή του ΔΙΕΚ Ιωαννίνων στη Διεθνή Έκθεση

«ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2017» στα Ιωάννινα 10-11 και 12/5/2017

Φωτογραφία

 

 

Erasmus + στην Κύπρο, Μάρτιος 2017

Μάθημα Δημοσιογραφίας από τον κ. Γιώργο Αυτιά. Το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus + που διεξάγεται στην Κύπρο, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μαθήματα δημοσιογραφίας από τον κ. Γιώργο Αυτιά στο τηλεοπτικό κανάλι EXTRA στη Λεμεσό. Ο κ. Αυτιάς αφιέρωσε  δίωρο μάθημα στους σπουδαστές του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων και αποτύπωσε όλες του τις εμπειρίες στον Δημοσιογραφικό χώρο. Οι σπουδαστές παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον αυτό το πολύτιμο μάθημα και ακολούθησε ξενάγηση στον τηλεοπτικό σταθμό από τον ιδιοκτήτη και τον κ. Αυτιά.

Video με φωτογραφίες

 

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Δημοσίου ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  στα πλαίσια του προγράμματος erasmus+ που υλοποιείται στην Κύπρο σε συνεργασία με τον ευρωπαϊκό εταίρο της ERCI κ. Γιαννούλη  διάρκειας 15 ημερών, την ημέρα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου προσκλήθηκαν από τον  Έλληνα πρέσβη στην Λευκωσία κ. Φωτόπουλο, παρακολούθησαν την παρέλαση από το κτήριο της Ελληνικής Πρεσβείας και παραβρέθηκαν στη δεξίωση. Οι σπουδαστές του Δημοσίου ΙΕΚ είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από τον Υπουργό Παιδείας την Κύπρου κ. Καδή και να συναντήσουν τον Υπουργό εξωτερικών κ. Κοτζιά.

Οι σπουδαστές στο διάστημα αυτό που θα βρίσκονται στην Κύπρο έχουν αναλάβει ένα πρόγραμμα συνεντεύξεων με Ελλαδίτες επιχειρηματίες που έχουν δραστηριοποιηθεί στη Κύπρο, προκειμένου να δημιουργήσουν ντοκιμαντέρ. 

 Φωτογραφίες

1 ο Δ/ντής του ΙΕΚ με τον κ. Κοτζιά,    2 ο κ. Κοτζιάς με σπουδαστές τον Δ/ντή  του ΙΕΚ και  τον κ. Γιαννούλη της ERCI,    3 και 4 με τον Υπουργό Παιδείας της Κύπρου κ. Καδή

5 Σπουδαστές του ΙΕΚ ο Δ/ντής και ο κ. Γιαννούλης της ERCI,   6 Ο Δ/ντής του ΙΕΚ με τον πρέσβη κ. Φωτόπουλο

 

27/3/2017: Συμμετοχή του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων -Τμήμα Δημοσιογραφίας- στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά "7 ΜΕΡΕΣ ΚΥΠΡΟΣ" στο EXTRA με τους Βουλευτές κ. Κουλία Ζαχαρία και κ. Θεμιστοκλέους Ανδρέα.

Φωτογραφία

 

 

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗ  ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το Δημόσιο ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στα πλαίσια του προγράμματος erasmus  που υλοποιήθηκε  στην Κύπρο (από 19/3/2016 έως 3/4/2016) και συγκεκριμένα τα Τμήματα Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Υγείας και   Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του τουρισμού, διάρκειας 15 ημερών, την ημέρα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου επισκέφτηκαν τον Ελληνα πρέσβη στην Λευκωσία, παρακολούθησαν την παρέλαση από το κτήριο της Ελληνικής Πρεσβείας και παρεβρέθηκαν στην δεξίωση στη οικία του.   Οι σπουδαστές του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων ενημερώθηκαν από ανώτερα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου για το εκπαιδευτικό σύστημα και αντάλλαξαν απόψεις.

 Video με φωτογραφίες

To Video περιέχει τις παρακάτω Φωτογραφίες

      Η μαθητική παρέλαση έξω από τα γρφεία της Ελληνικής πρεσβείας στην Λευκωσία

      Ο διευθυντής κ. Αλεξίου Μιχαήλ με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

       Με την υφυπουργό κ. Τζάκρη Θεοδώρα

    Τα Τμήματα του ΙΕΚ στην δεξίωση της Ελληνικής πρεσβείας με το ευρωπαικό εταίρο της RCI

    Mε τους εκπροσώπους του Ελληνικού κοινοβουλίου κ. Γεννηματα και Λοβέρδο

       Με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της πρεσβείας

 

 

 

 

 

Στις 11-02-2016 ημέρα Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από κινητή μονάδα του Π.Γ.Ν.Ι στο χώρο του Δ.Ι.Ε.Κ.

Video αιμοδοσίας

 

 

 

Συμμετοχή του ΔΙΕΚ Ιωαννίνων στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστερούπολη στις 24-12-2015.

Εικόνα από την εκδήλωση

 

Στις 22-12-2015 πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση στον Πεζόδρομο της Μ. Αγγέλου με τη Μέριμνα
με συμμετοχή των Τμημάτων Δημοσιογραφίας, Μαγειρικής Τέχνης και Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης

Εικόνα από την εκδήλωση

 

Ημέρα Αιμοδοσίας

Στις 22-1-2015 πραγματοποιήθηκε  εθελοντική αιμοδοσία από κινητή μονάδα του Π.Γ.Ν.Ι στο χώρο του Δ.Ι.Ε.Κ.
 
Οδηγίες για την αιμοδοσία

 

 

Στις 20-01-2014 ημέρα Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από κινητή μονάδα του Π.Γ.Ν.Ι στο χώρο του Δ.Ι.Ε.Κ.

Video αιμοδοσίας
 
 
Video κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας