Προηγούμενα Εξάμηνα

 

 

Εαρινό Εξάμηνο 2022

 

Ιούνιος 2022


 

Δραστηριότητες του Τμήματος  ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ  (video)

 

Φωτογραφικό υλικό από Εκπαιδευτικές επισκέψεις των τμημάτων αισθητικής Δ1 και Δ2 του ΔΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ σε επιχειρήσεις  του νομού υπό την επίβλεψη της εκπαιδεύτριας Έλενας Τόλη (Αισθητικής) (video)

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο κατάστημα "3d effect" του τμήματος "Δ Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση & Σχεδιασμός Αντικειμένου" στα πλαίσια συνδιδασκαλίας των μαθημάτων "Σχέδιο με Η/Υ" (εκπ. Λαδιά Ευαγγελία) και "Πρακτική Άσκηση" (εκπ. Κωνσταντινίδου Ειρήνη) η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022.  (video)

 

 

Μάιος 2022

Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΙΕΚ Ιωαννίνων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία και την ενημέρωση παρουσία του Υφυπουργού κ. Ε. Οικονόμου, της Βουλευτού κ. Μ. Κεφάλα, του Αρχηγού της Ε.Α. κ. Κ. Σκούμα και του Γενικού Γραμματέα κ. Κ. Τσουβαλά.  Την εκπαιδευτική επίσκεψη συντόνισε η εκπαιδεύτρια δημοσιογράφος Στασινού Βίλλιαν με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Τμημάτων Δημοσιογραφίας και Στελεχών Ανώτερων και Ανωτατων Στελεχών  (video)

 

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Εργαστηριακές Ασκήσεις του Τμήματος Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας σε μεγάλη επιχείρηση εστίασης των Ιωαννίνων, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών Τσιάβου Ιωάννη και Ζιάκα Χρυσάνθης. (video)